Smart-Home

H Eliade 9 va avea un design modern exclusivist, finisaje de înaltă calitate și materiale de construcții premium, pentru a oferi cea mai bună performanță termică și energetică, precum și izolarea fonică, priveliște extinsă și lumină naturală din abundență. Toate apartamentele vor fi echipate cu tehnologie modernă smart-home, care va permite accesul ușor și controlul asupra tuturor facilităților pe care le oferă casa ta; de la a lăsa lumina naturală să te trezească la ora preferată a dimineții, la a-ți programa aparatul de cafea să-ți pregătească băutura preferată chiar înainte de a ieși din pat, precum și a controla sistemul de sunet și lumini după propriile preferințe. Toate integrate într-un singur loc pentru propria experiență de 7★.

Standarde de înaltă calitate
Your own 7★ living room

Pardoseala din lemn, suprafețele spațioase, ușile înalte filomuro și profilele din aluminiu vor oferi camerei de zi tot ce aveți nevoie pentru a vă relaxa împreună cu cei dragi. Utilizarea extinsă a suprafețelor mari de sticlă a fost concepută pentru facilita o tranziție eficientă de la spațiile interioare la cele exterioare, oferind multă lumină naturală, senzație de libertate și continuitate.

Your own 7★ kitchen

Finisajele moderne, suprafețele antiderapante, ferestrele înalte și elementele cu design futurist, te vor inspira în prepararea celor mai unice feluri de mâncare internaționale, pe care să le împarți cu familia și prietenii.

Your own 7★ bedroom

Dormitorul spațios atins de razele soarelui, briza care suflă prin ferestrele larg deschise și diminețile târzii într-un cartier liniștit, sunt elementele cheie ale unui weekend de succes. Fiecare dormitor este planificat ca un apartament de hotel exclusivist și oferă o baie privată, precum și un dressing spațios, care se potrivește perfect conceptului high-end al apartamentului.

Your own 7★ bathroom

Băile spațioase din intimitatea fiecărei camere te vor invita să te bucuri de aroma unei lumânări parfumate, de lumina difuză și de muzica preferată în fundal, pentru a contura cadrul ideal în care te poți relaxa și bucura de timpul liber în tihnă.

Birou

În diminețile în care te hotărăști să lucrezi de acasă, ai la dispoziție biroul perfect pentru proiectele importante care nu pot fi amânate în zilele în care “timpul pare că nu are răbdare cu oamenii”.

Terasă

Dă startul unei dimineți de vară cu un mic dejun exotic și o ceașcă de cafea pe terasa plină de flori sau relaxează-te la finalul unei zile obositoare cu un pahar de vin și o cină fusion, admirând apusul și ascultând ritmul muzicii preferate pe fundal.

Dormitor copii

De la patul confortabil, până la artă și cărți, camera copiilor este locul în care poveștile cu eroi prind viață. Lasă-te purtat de o atmosferă de basm, alături de copilul tău și învață-l să viseze dragoni și prințese într-o cameră modernă, spațioasă, viu colorată.

Apartament duplex

Punerea în scenă a fiecărui detaliu unic, elementele de decor personalizate și serviciul de concierge 24 de ore din 24 îți vor aminti cu fiecare ocazie de apartamentul tău de la H Eliade 9 Your own 7★.

Rooftop terrace

Unic și sofisticat, așa cum ești și tu, apartamentul modern situat la ultimul etaj al clădirii se potrivește perfect stilului tău de viață activ.

IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizată de prețuri și disponibilități, vă rugăm să contactați un consultant de vânzări. Dezvoltatorul își rezervă dreptul să modifice prețurile fără notificare prealabilă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la contact

  • Mobilierul este cu titlu de prezentare. Apartamentele se oferă spre vânzare nemobilate.
  • Pot apărea diferențe de +/- 3% între suprafețele aflate în schițele comerciale și măsuratorile cadastrale.
  • Toate materialele și desenele / schițele incluse au exclusiv scop de prezentare, fără a crea obligații sau răspunderi legale sau contractuale în sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a căror relație juridică va fi guvernată exclusiv de prevederile actelor juridice încheiate în mod valabil între părți.

Dezvoltatorul își rezervă dreptul de a modifica conținutul și structura prezentării în orice moment, fără nicio informare prealabilă.