Smart-home și concierge 24/7
Scroll pentru mai multe

Hagag Development Europe vă prezintă cu mândrie H Eliade 9, un reper rezidențial unic, amplasat într-o locație excelentă. Clădirea va oferi conceptul inovator “smart-home”, integrat într-un design arhitectural unic, cu 35 de apartamente, grădini sau terase private și 62 de locuri de parcare subterane.

Parterul clădirii va fi reprezentat de o recepție spațioasă, bucurându-se din plin de lumină naturală, sub un atrium vertical spectaculos, conceput și inspirat din materiale de înaltă calitate și amestecând căldura luminilor și a lemnului cu stabilitatea pietrei. Reședința va oferi, de asemenea, o intrare securizată și o mare varietate de servicii concierge 24/7, pentru a vă îngriji toate nevoile și pentru a vă oferi propria experiență a unui hotel de 7 stele.

H Eliade 9 este o clădire rezidențială unică, localizată pe Bulevardul Mircea Eliade, în prestigiosul cartier Primăverii, din nordul Bucureștiului. Zona este în mare parte renumită pentru proiectele sale rezidențiale remarcabile și de lux. Clădirea va fi proiectată cu finisaje premium și design modern, conceptul inteligent al poziționării fiind acela de a aduce lumină naturală și aer proaspăt pe tot parcursul zilei.

IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizată de prețuri și disponibilități, vă rugăm să contactați un consultant de vânzări. Dezvoltatorul își rezervă dreptul să modifice prețurile fără notificare prealabilă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la contact

  • Mobilierul este cu titlu de prezentare. Apartamentele se oferă spre vânzare nemobilate.
  • Pot apărea diferențe de +/- 3% între suprafețele aflate în schițele comerciale și măsuratorile cadastrale.
  • Toate materialele și desenele / schițele incluse au exclusiv scop de prezentare, fără a crea obligații sau răspunderi legale sau contractuale în sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a căror relație juridică va fi guvernată exclusiv de prevederile actelor juridice încheiate în mod valabil între părți.

Dezvoltatorul își rezervă dreptul de a modifica conținutul și structura prezentării în orice moment, fără nicio informare prealabilă.